Outdoor Mania je obrt za najam i popravak sportske opreme. Cilj nam je podizanje razine kvalitete i usluge ljubiteljima Outdoor sporta.

Posebnu uslugu posvetit ćemo ljubiteljima brdskog biciklizma, ako dolazite na odmor s obitelji, kao rekreativac ili možda već kao iskusni sportaš. Za svakoga ćemo se potruditi nać pravu stazu, kao i biciklu za najam primjerenu vašim potrebama.

Budući da se nalazimo u kraju gdje su naljepši prirodni vidikovci okruženi najtežim stazama za one s manjkom fizičke kondicije čekaju vas električne bicikle . One će vam pomoći u savladavanju teških uspona i uživanju u predivnoj prirodi 🙂

Da se ne izgubite pobrinut će se licencirati bajk vodič, a ako ipak želite sami uživati u ljepotama našeg kraja na raspologanju imamo navigacijsku opremu s ucrtanim bike stazama buzeštine.

Ukoliko želite probati i ostale Outdoor sportove našeg kraja rado ćemo vam pomoći u tome kako u iznajmljivanju opreme tako i u pronalasku  stručne osobe za vođenje bilo da ste ljubitelj šetanja, planinarenja, paraglidinga, penjanje, kayaka, speleologije ili enduro motora. Za sve postoje ljudi i mjesto, a mi ćemo vam pomoći pronaći ih 🙂