JULIEN DUVAL PHOTOGRAPHY

O MENI

“Aleš Hrvatin od malih je nogu veliki zaljubljenik u adrenalin, sportove i posebno biciklizam.

Davne 2001. kad se prvi put u ruke i noge dočepao pravog bicikla i upisao u biciklistički klub „Pazin“ nije mu ni kao 16-ogodišnjaku bilo teško odvoziti više desetaka kilometara u jednome pravcu, a sve to samo da bi stizao na treninge u drugi grad te nakon odrađenog treninga ponovo se vraćao kući.
Naša je vizija i cilj da ljubiteljima prirode kroz vlastito vođenje omogućimo odabir težine rute te razgledavanje raznih netaknutih skrivenih mjesta sjeverne Istre.
Kroz razgovor složit ćemo vam paket baš po vašoj mjeri i mogućnostima.
Naš je predivni kraj pogodan za razne sportske aktivnosti, bilo bi šteta doći u Istru a da niste vidjeli ljepote unutrašnjosti.
Od malih nogu bavim se biciklizmom, kroz godine iskustva završio sam mnoge utrke kako u biciklizmu tako i u orjentacijskom trčanju. Sad svoje skromno znanje i uživanje želim prenijeti  na svoje klijente. Svojim gostima trudim se kroz opušten i siguran pristup dati ono najbolje.
Zabava i uživanje su nam na prvome mjestu.
Neka vaš odmor bude totalno lud i aktivan, bez obzira na to dali ste profesionalac ili totalni amater. Za sve postoji mjesto i način, a mi ćemo se potrudit da vam ostane u odličnom sjećanju 🙂

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte 🙂 ”


Svoju veliku strast prema biciklizmu dokazao je nastupima i rezultatima na nekim zvučnim Mtb utrkama:

2005
3. mjesto XC kup Hrvatske
2006
3. mjesto XC prvenstvo/uphill
2008
„Road to Dubrovnik“ putovanje s biciklom od Istre do Dubrovnika
2. mjesto XCM prvenstvo Hrvatske
2009
2mj. XC prvenstvo Hrvatske
Statteg (Austria) XCM; svjetsko prvenstvo uspješno završeno  (član reprezentacije)
2010
3. mjesto Rally di Romagnia
Montebelunno (Italia) XCM; europsko prvenstvo uspješno završeno  (član reprezentacije)
St. Wendel XCM (Njemačka); svjetsko prvenstvo uspješno završeno
2. mjesto Tara Mtb (Srbija)
2011
Kajkavijana 300 km; orijentacijska mtb utrka uspješno završena
Salzkammergut Trophy 211 km; uspješno završeno
Ki-Challenge 110 km; uspješno završeno

2013-Buzet sur Baise

U svojoj 28. godini napokon je na red došla i dugo planirana ideja o vožnji bicikla od Buzeta u Istri do Buzeta u Francuskoj. U 11 nevjerojatnih dana, prijeđenih 1800 kilometara, posjećenih bezbroj gradića i pojedenih brdo odličnih francuskih pain-au-chocolatea  Aleš je dočekan u francuskom Buzetu gdje je uspješno ostvario jedan od svojih biciklističkih snova i avantura.

Drugi san bio je prenijeti svoja iskustva svim zainteresiranim domaćim i stranim gostima te zaljubljenicima u prirodu i biciklizam, ali i podijeliti svoja znanja o kraju kojeg posjećuju i pokazati im prirodne ljepote koje se mogu doživjeti samo na biciklu.

Vi se samo morate odlučiti, a Aleš će učiniti sve da Vaš odmor bude predivan, prilagođen Vama, poučan, zabavan, aktivan i jednostavno originalan!